خرید سمعک » مقالات سمعک » انواع سمعک ها و برندهای موجود
انواع سمعک گوش

انواع سمعک ها و برندهای موجود

سمعک (به انگلیسی: hearing aid) یک وسیله کمکی برای افراد دارای افت شنوایی است. به طور کلی سمعک ها استایل و انواع مختلفی دارند که براساس نیاز و میزان افت شنوایی افراد یکی از آنها انتخاب می شود. انواع سمعک ها براساس قرارگیری روی گوش به سه دسته پشت گوشی، داخل گوشی و ریک تقسیم می شوند.

  • سمعک پشت گوشی

این نوع سمعک، رایج ترین نوع استایل است و در پشت گوش قرار می گیرد. سمعک پشت گوشی از اجزای مختلفی از جمله میکروفون، آمپلی فایر، بلندگو و باتری تشکیل شده است. این مدل برای طیف وسیعی از کم شنوایی ها مناسب است و به دلیل قدرت مناسب، انتخاب خوبی برای افراد با کم شنوایی شدید یا عمیق هستند.

  • سمعک داخل گوشی

این نوع سمعک در داخل کانال گوش قرار می گیرد و به طور کامل یا جزئی در گوش خارجی جای می گیرد. انواع سمعک داخل گوشی شامل CIC، IIC، ITC و ITE هستند.

  • سمعک ریک (RIC)

این نوع سمعک، نوعی سمعک پشت گوشی است و رسیور آن به کمک سیمی در داخل کانال گوش قرار می گیرد. سمعک RIC از نظر ظاهری شبیه به پشت گوشی هستند و برای افرادی که در محیط شلوغ مشکل شنوایی دارند مناسب است.

مزایای سمعک پشت گوشی

  • قدرت

قدرتمندترین نوع سمعک هستند و می توانند برای طیف وسیعی از کم شنوایی ها استفاده شوند.

  • کنترل

با کمک ریموت می توان صدای آن را کم و زیاد کرد.

  • قابلیت استفاده

این سمعک نسبت به سایر انواع سمعک ها استفاده  آسان تری دارند.

  • تنوع

سمعک های پشت گوشی در طیف وسیعی از رنگ ها موجود هستند.

این مطلب را هم بخوانید :   انواع سمعک داخل گوشی

دسته بندی سمعک ها

مزایای سمعک داخل گوشی

  • ظرافت

سمعک های داخل گوشی کوچکتر و ظریف تر از پشت گوشی ها هستند و به همین دلیل کمتر قابل مشاهده هستند.

  • راحتی

برای افرادی که به مدت طولانی از سمعک استفاده می کنند مناسبتر است.

  • دید کم

بارزترین ویژگی سمعک های داخل گوشی نامرئی بودن آن است.

انواع سمعک گوش در ایران

مزایای سمعک های ریک (RIC)

  • ظرافت

این سمعک ها از مدل پشت گوشی ظریف تر و از داخل گوشی ها بزرگتر هستند.

  • راحتی

مانند سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی طرز استفاده راحتی دارد.

  • کیفیت صدا

چون رسیور نزدیک پرده گوش قرار می گیرد، صدای شفافی دارد.

انواع سمعک های موجود در بازار ایران

انواع برند سمعک

سمعک ها دارای برندهای مختلفی هستند اما مشهورترین آنها شامل موارد زیر است:

انواع برند سمعک

سایر سمعک های موجود

سمعک جیبی

سمعک‌های جیبی، که به طور عامیانه به آن سمعک گردنی نیز گفته می‌شوند، از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین انواع سمعک‌ها هستند. این سمعک‌ها از اجزای مختلفی از جمله میکروفون، آمپلی‌فایر، بلندگو و باتری تشکیل شده‌اند و صرفا یک تقویت کننده صدا هستند و کاربرد دیگری برای فرد کم شنوا ندارد.

انواع سمعک گوش مدل جیبی

سمعک عینکی

سمعک عینکی یکی دیگر از انواع سمعک است که برای افرادی که عصب و حلزون گوش سالم دارند اما به خاطر عفونت گوش دچار پارگی پرده گوش  و کم شنوایی شده اند، مناسب است. این سمعک ها روی دسته ی عینک قرار گرفته و دید مشخصی ندارد. سمعک های عینکی مناسب افرادی هستند که همزمان بینایی ضعیفی نیز دارند.

این مطلب را هم بخوانید :   کوچکترین سمعک ها کدام ها هستند؟

سمعک تلی

یکی دیگر از سمعک‌های استخوانی است که برای افراد مبتلا به کم شنوایی انتقالی مفید است. همچنین افرادی که فاقد لاله گوش بوده و یا عفونت گوش فعال دارند مناسب است. سمعک هایی تلی به مانند تل مو روی سر قرار می گیرد.

تقسیم بندی سمعک

سمعک ADHEAR

یکی دیگر از انواع سمعک های استخوانی است که به طور عامیانه به آن سمعک چسبی نیز گفته می شود. این سمعک مناسب کودکان زیر 6 سال است و به وسیله یک چسب  به استخوان ماستوئید واقع در پشت گوش می چسبد.

سمعک IIC

سمعک‌های IIC (Invisible In Canal) که به عنوان نامرئی‌ترین سمعک‌های داخل گوشی جهان شناخته می‌شوند، به طور کامل در داخل مجرای گوش و نزدیک به پرده گوش قرار می‌گیرند و ظاهری کاملاً نامحسوس دارند. این سمعک‌ها برای افراد مبتلا به کم شنوایی خفیف تا متوسط مناسب هستند و به دلیل مزایایی مانند ظرافت بی‌نظیر، راحتی و کیفیت صدای خوب، طرفداران زیادی دارند.

سمعک ITC

یکی دیگر از سمعک های داخل گوشی، سمعک ITC است که می‌توانند انتخابی مناسب برای افراد کم شنوا با کم شنوایی متوسط تا شدید باشند که به دنبال سمعکی با ظرافتی قابل قبول، قدرت مناسب، کنترل آسان و قیمت مناسب هستند. با این حال، اگر به دنبال سمعکی کاملاً نامحسوس، با راحتی بیشتر یا قدرت بیشتر هستید، ممکن است بخواهید سایر انواع سمعک‌ها را نیز در نظر بگیرید.

سمعک ITE

یکی دیگر از سمعک های داخل گوشی است که کل کانال و حفره گوش را در برمی گیرد و برای افراد با افت شنوایی متوسط تا شدید مناسب است. این سمعک می تواند دارای بلوتوث باشد و سایز باتری آن بزرگتر است.

این مطلب را هم بخوانید :   این گوشی ها مستقیم به سمعک وصل می شوند

جهت مشاهده شکل انواع سمعک روی کادر سبز رنگ پایین کلیک کنید و وارد آلبوم سمعک های تجویز شده مجموعه ما شوید.

مشاهده آلبوم سمعک های تجویز شده

ما یکپارچه مراقب شنوایی شما هستیم! اگر به دنبال "خرید سمعک" هستید، همین الان با ما تماس بگیرید

09125389465